×

Upozornění

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1180
  • 5
  • 551348arco5
  • 1
  • 6
  • 7
  • 2
  • 3
  • 4

Návrh

 

V první fázi nám sdělíte své požadavky a představy, podle kterých zpracujeme návrh a kalkulaci.

Výroba

 

Po odsouhlasení všech podkladů, schválení návrhu a kalkulací provedeme zaměření a v nejbližší době se pustíme do samotné výroby.

Montáž

Po dokončení výroby následuje montáž, na které se s vámi dohodneme s dostatečným předstihem.

Masiv

4au

Stoly

stul

Kuchyně a jídelny

Postele

postel6

Obýváky, pokoje

r2u

Vestavné skříně

vest skrin

Arco truhlářství s.r.o.

 

Firma Arco truhlářství s.r.o. má sídlo a provozovnu v Mostě, v ulici Kostelní 1465. Pod značkou ARCO působíme na trhu od roku 2008, avšak využíváme bohatých a dlouhodobých zkušeností v tomto oboru.

Zabýváme se výrobou typového i atypového kancelářského nábytku, nábytku do dětských pokojů a koupelen, kuchyňských linek, prodejních a recepčních pultů, nábytku do státních zařízení, hotelů, restaurací, škol, apod.

Účelnost nábytku spočívá jak v možnostech výrobní technologie, kvalitních materiálech, které splňují přísné normy zdravotní nezávadnosti, mechanické i chemické odolnosti, kvalitním nábytkovém kování renomovaných značek, tak i ve variabilitě sestav jednotlivých modulových řad. Použité materiály zároveň zaručují jednoduchou údržbu a dlouhou životnost tohoto nábytku, přičemž design jde s účelností ruku v ruce. Různorodostí tvarů a kombinací dezénů materiálů vycházíme vstříc zákazníkovi při spoluvytváření interiéru dle jeho přání a možností.

Zárukou plné spokojenosti zákazníků je i schopnost přizpůsobení jednotlivých modulů prostorám, do kterých je nábytek navržen, neboť výroba atypických modulů je s technologií, kterou využíváme samozřejmě dostupná.

 

Jak výroba funguje?

Ideální je osobní setkání, ale samozřejmě není nutností. Základní komunikace může proběhnout přes email, nebo po telefonu.

První zadání může tedy být velmi obecné, většinou máte alespoň nějakou představu o daném kousku. Vy, nebo někdo jiný měl zajímavý nápad, ale rádi byste ho přizpůsobili svým potřebám. Nebojte se být nároční, jsme tu pro Vás. Děláme originální i klasický nábytek, a běžné i nevšední doplňky pro každodenní použití.

Zpracování poptávky

Na základě vaší poptávky zpracujeme první návrhy a orientační cenu. Ta je potom k úpravě v závislosti na použitém dřevě, nebo složitosti provedení daného kousku, použitých spojů, nebo povrchové úpravě. Finální plán se vyladí a domluví se termín zhotovení. Ten může být od "potřebuju to hned!" do "vůbec na to nespěchám...".